Evolis

Evolis kortprinter er ikke bare en populær printer til plastkort, de er førende på verdensplan, særligt velegnet til professionelt brug til erhvervsdrivende eller til receptionen, hvor der skal produceres eksempelvis medlemskort, ID kort, messekort, studiekort eller lign. Du slipper for lang leveringstid med din egen Evolis kortprinter, og kan selv printe store mængder enkeltsidet (simplex) eller dobbeltsidet (duplex) plastkort og undgår herved spild grundet overproduktion. Med en kortprinter fra Evolis er du sikret høj kvalitet, robusthed og ultra nem betjening.

Shop By

9 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste
Shop By

9 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Evolis kortprintere til optimeret plastkortproduktion

Uanset om jeres behov skal tilpasses en stor eller lille virksomhed, findes der en Evolis kortprinter til netop jeres behov. Modellerne findes med mange forskellige funktioner og prisklasser. Vi forhandler desuden et stort udvalg af farvebånd og tomme plastkort så du finder alt hvad du skal bruge ét sted. Når du har fået opsat dine nye Evolis kortprinter kan du kode og printe dine egne plastkort, hvad end de skal bruges som adgangskort, medlemskort eller noget helt tredje.

 

Har du behov for vejledning eller anden professionel rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på (+45) 787 910 30 eller skriv til [email protected] hvor vi vil give dig den assistance du har brug for.

 

Undgå overproduktion med en Evolis printer på kontoret

Når man som virksomhed bestiller et estimeret antal printede plastkort udefra, kan man nemt brænde inde med et overskud og man risikerer ikke at få sin bestilling til tiden. Det er derfor i det lange løb en god investering for både pengepungen og miljøet at købe en Evolis kortprinter så I selv har kontrollen i virksomheden.

 

Vi forhandler plastkort både med og uden magnetstribe og i alle regnbuens farver. De forskellige kort har varierende egenskaber alt efter hvilket behov du har,  dog kan du være sikker på at finde plastkort og farvebånd som passer til din Evolis kortprinter og at kvaliteten er i top. Du kan se en oversigt over alle vores kortprintere her.

 

Få driftsikker software i din Evolis printer

Med den rette software er du sikret et solidt og driftsikkert produkt hvor kortproduktionen er en strømlinet proces. Dette er specielt også vigtigt når der stilles høje krav til design og kvalitet af de udprintede plastkort. Med en Evolis kortprinter får du gennemtestet software som giver dig et brugervenligt interface som er integrerbar med andre devices.