Kortprinter

Hos POScentrum har vi en lang række kortprintere til daglig brug. Vores printere er fra A + producenter som Zebra, Evolis og Datacard. Det udvidede udvalg af kortprintere har en bred variation af forskellige forbindelsesinterfaces, der indeholder enheder såsom USB og Ethernet. Kortprinterne bruges til ID-Card-udskrivning, enkeltsidet eller dobbeltsidet, men kortprinterne kan også bruges i detailhandel, logistik og meget mere.

Shop By

21 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste
 1. -57%
 2. -57%
 3. -58%
 4. -58%
 5. -55%
 6. -55%
 7. -56%
 8. -17%
 9. -11%
 10. -9%
 11. -53%
 12. -19%
Shop By

21 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

En kortprinter i kvalitet som der findes i dette udvalg kan printe professionelle plastikkort i et eksklusivt udtryk. Kortprinterne og denne type af kort benyttes ofte af virksomheder, der tilbyder medlemskab og bonusordninger eller benytter kortet som adgangsgivende til eksempelvis centre eller arbejdspladser. Uanset om du skal bruge en kortprinter, der skal dække et stort eller lille behov af print, så kan du finde den helt rette printer her på siden. Vores brede udvalg garanterer, at der findes en kortprinter til den slags opgave, som du skal bruge den til. Vores printere til kort er desuden meget nemt anvendelige, og printer altid i en høj kvalitet.


Zebra kortprinter er et af de førende brands på markedet, og de forskellige modeller kan klare de fleste opgaver, som du må stille dem. Du kan læse meget mere om de enkelte modeller på selve produktet, så du er sikker på, at den model du vælger opfylder dine behov og krav til printet af kort. Vores andre brands har dog mange af samme egenskaber, og kan også opfylde mange behov. Når du skal vælge din nye kortprinter, så vil vi anbefale, at du overvejer hvor mange månedlige kort printeren skal printe, samt hvor krævende et design de skal lave. På denne måde kommer du allerede meget nærmere den rette kortprinter. Se hele vores udvalg ovenfor, og læs meget mere om de enkelte produkter. Vi er sikre på, at du snart er igang med at printe helt perfekte kort!