POS System | Køb POS Kassesystem til Restaurant eller Butik

Disse systemer tilbyder et komplet kassesystem, der gør din virksomheds arbejde meget mere ligetil og let tilgængeligt. Denne slags system er mere avanceret og tilbyder flere muligheder end et klassisk kasseapparat. POS systemerne gør oftest arbejdsgangen lettere for mange virksomheder, og giver en helt ny fleksibilitet. Vi har eksempelvis modeller i vores udvalg, der taler sammen med iPads. Find det POS system, der matcher bedst til din virksomhed og dens behov.

Shop By

23 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste
  1. -10%
  2. -11%
  3. -36%
  4. -36%
Shop By

23 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Kort sagt er et POS system et simpelt kassesystem, der er elektronisk baseret. Det adskiller sig dog væsentligt fra det klassiske kassesystem, da det har flere funktioner og kan være behjælpeligt med flere processer end blot kundetransaktioner, som selvfølgelig også er en vigtig egenskab. Denne type af system kan ydermere håndtere opgaver indenfor både det administrative samt lagerstyring, så du altid er opdateret på beholdningen af varer. Systemet håndterer også opgaver, der relaterer sig til bogføringen, og afhjælper derfor også mange af de opgaver, der tidligere har været manuelt varetaget. Uanset om du har en enkelt butik eller en forretningskæde, så kan denne type af system være med til at lette de processer, som til tider kan være svære at have styr på, når man eksempelvis betjener kunderne direkte. Et POS system kan derfor give mere overskud i en travl hverdag, hvor der i stedet kan blive tid til at fokusere på andre vigtige elementer. Systemerne kan skræddersys, så de passer til den enkelte virksomhed, og du kan derfor også selv være med til at sætte de funktioner op, som du ønsker fra dit nye POS system.

 

Valget af POS system afhænger meget af din type af virksomhed. Som sagt kan de fleste POS systemer skræddersys meget efter de enkelte behov, og det er derfor mere i forhold til jeres arbejdsopgaver. Der kan eksempelvis være meget essentielle forskelle i behov fra restaurationsbranchen til detailbranchen, og der kan forskellen i valget af POS system være værd at overveje.