Pengeskuffer | Kasseskuffer

Som de fleste butiksejere ved, så er det vigtigt at prioritere sikkerheden, når man driver sin forretning. Et rigtig godt sted at starte er her i kategorien, hvor vi forhandler pengeskuffer til pengekasser til stærke og indbydende priser. Vi har flere forskellige varianter på lager, også når det gælder nøgler til kasserne. Vi forhandler blandt andet mærkerne POS-C, CashBases og Star Micronics. Alle tre er mærker, som kendes for produkter i høj kvalitet, og som man altid roligt kan sætte sin lid til, når det gælder pengeskuffer. Du kan desuden både finde frontåbninger i manuelle og elektriske varianter.

Shop By

Varer 1-36 af 58

Faldende orden
pr. side
Side
Vis som Gitter Liste
 1. -13%
 2. -32%
 3. -24%
 4. -10%
 5. -9%
 6. -33%
 7. -34%
 8. -50%
 9. -28%
 10. -25%
 11. -9%
 12. -8%
 13. -26%
 14. -15%
 15. -19%
 16. -12%
 17. -46%
 18. -23%
 19. -13%
 20. -31%
 21. -28%
 22. -27%
 23. -21%
Shop By

Varer 1-36 af 58

Faldende orden
pr. side
Side
Vis som Gitter Liste

Udover den høje kvalitet, så er pengekasserne intuitivt designet, hvilket gør dem dejligt behagelige at arbejde med. Se nærmere på udvalget i pengekasser herover. Som du kan se ovenfor, så har vi forskellige varianter, der både består af manuelle og elektriske varianter. De manuelle varianter åbnes med en nøgle, hvor den automatiske eksempelvis åbner ved salg og printer en kvittering, hvis en bonprinter er tilknyttet kassen. Du kan desuden vælge mellem varianter, der har både frontåbning eller øvre åbning. Dette element kan være godt at overveje i forhold til hvor kasseskuffen skal benyttes, samt hvilke præferencer der findes til modellen.

 

Udover disse elementer, så varierer vores modeller også på størrelse og inddelinger. Hvis du allerede nu ved hvilke størrelse du ønsker på din pengeskuffe, så kan du nemt tilvælge denne i venstre side, hvor vi har lavet en mulighed for at sortere i vores sortiment. Du kan også her vælge hvor mange møntrum og rum til sedler, som du ønsker i din nye pengeskuffe. På denne måde kan du nemt finde frem til den helt rette model, der passer til de behov du må have til dit kasseapparat. Find en variant, som du ved du kan bruge mange år i fremtiden – vi er sikre på, at kvaliteten vil leve op til dine forventninger.