Håndterminal | Mobil Computer

Håndholdt terminal, også kendt som både håndterminal og Mobil Computer, hjælper dig med at arbejde i hverdagen. Du kan bruge en af modellerne for, at gøre dit arbejde så nemt og tilstrækkeligt som muligt. Enten indtaster du stregkoder eller tager billeder med den, hvorpå den kan hjælpe dig med forskellige opgaver. På POScentrum har vi en lang række mobile computere, der hjælper dine medarbejdere med hver opgave hver dag. Mærker som Zebra og Honeywell er repræsenteret her på siden i udvalget. Du kan også shoppe stregkodescannere her.

Shop By

1 vare

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste
  1. -12%
Shop By

1 vare

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Håndterminalen er fast inventar på langt de fleste varelagre, så de er med til at optimere arbejdsprocesserne der må findes her. Nogle af de helt særlige kendetegn ved håndterminaler og elementer, som du skal overveje når du bestiller de nye håndterminaler er blandt andet ergonomien og den trådløse kommunikation, som denne har. Det er vigtigt, at du holder godt på terminalen, da du ofte kan bruge mange timer med denne i hånden, og du derfor ikke skal føle din hånd og håndled belastet af denne. En anden vigtig overvejelse er om du skal bruge en Windows terminal eller Android terminal. Det er vigtigt, at jeres nye terminaler er kompatible med jeres program, og at I har et system som i føler jer trygge ved. 

 

Find den rette terminal nu, så du og din virksomhed kan få styr på jeres lager og generelle logistik. Du vil opleve, at alt dette bliver meget mere overskueligt og let tilgængeligt med den rette terminal. Du, og din virksomhed, er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der må opstå spørgsmål om valget på den rette terminal.  

 

Her på siden kan du desuden også finde forskelligt tilbehør, som eksempelvis batterier. Alt dette kan du tilkøbe ekstra til dine terminaler – det kan til tider være en god idé at have ekstra batterier til terminalerne, hvis disse bruges meget.