Epson Colorworks C7500

 

Pålidelige og ensartede resultater
C7500 hjælper producenter med internt at fremstille ensartede mærkater i høj kvalitet og efter behov. Printeren har det ny PrecisionCore-printhoved for at sikre pålidelige resultater i høj kvalitet. Vores unikke dysekontrolteknologi (NVT) og punktsubstitution er med til at forhindre fejludskrifter og døde pixel for at sikre ensartede udskrifter.

Høje hastigheder
Fremstil hurtigt en lang række mærkater i høj kvalitet, inklusive til mad- og drikkevarer, emballage og bokse samt EU-energimærkater og GHS-mærkater. Med udskrivningshastigheder på op til 300 mm/sek. kan du nu udskrive mærkater i fuld farve med samme hastighed som nuværende, termiske sort-hvid-printere.

Omkostningseffektiv
Udskrivning af mærkater efter behov med C7500 er også med til at eliminere omkostningerne i forbindelse med fortrykning, f.eks. mærkatspild og et stort mærkatlager. Separate blækpatroner med stor kapacitet betyder, at du kun skal udskifte den farve, der er løbet tør, hvilket sikrer en meget lav pris pr. udskrift. Printhovedet holder i hele printernes levetid1 uden at skulle udskiftes.

Brugervenlig med minimal vedligeholdelse
LCD-kontrolpanelet gør det nemmere end nogensinde at indstille C7500. Vores nyeste sæt af printerkommandoer, ESC/Label, gør det muligt at integrere printeren i næsten ethvert operativsystem. Enheden leveres også med et komplet udvalg af softwareprogrammer til at understøtte printeropsætningen. NVT hjælper også med egenvedligeholdelse for at forhindre tilstoppede dyser.